Plastic Modelbouw

Net als alle voorafgaande jaren zal de IPMS weer zorgen voor een grote stand met diverse vormen van modelbouw. Plastic modellen van voertuigen, vliegtuigen en schepen in  verschillende schalen.  Natuurlijk laten de deelnemers ook zien hoe deze prachtige  modellen gebouwd worden en wellicht nog belangrijker: hoe ze op kunstige wijze worden geverfd, waardoor ze nog mooier (hoewel vervuild) overkomen. Want dat schilderen is een hele kunst!

Papier en karton

Op deze stand staat ook dhr. Otto Cox, die een hele serie kartonnen modellen van trams en andere modellen van karton en papier toont. Tijdens de tentoonstelling verzorgt hij ook demonstraties hoe te werken met karton en papier om ook met dit materiaal prachtige modellen te maken.

Informatie

In deze grote stand vindt u ook een vertegenwoordiging van de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers, die u alles kunnen vertellen over de fascinerende hobby dat modelbouwen is.  Ze hebben een interessant blad en een geweldig tekeningenarchief. Kortom: een organisatie die voor veel modelbouwers een waardevolle bron van informatie is.