Tijdens de Nederlandse Modelspoordagen kunt u met al uw vragen over modelspoor en scenery terecht in de Expertise Corner.  Daar zitten doorgewinterde modelbouwers die van de hoed en de rand weten en u van advies kunnen dienen.

Vorige jaren kenden we de workshops en de experience corner. Dit jaar brengen we die samen. Midden in de Broodfabriek is een plein met daarin demonstraties. Bij een aantal daarvan kunt u aanschuiven in een kleine groep om gewoon eens een techniek uit te proberen. Wilt u wat weten over met Baukastensysteem van Auhagen, Of wilt u eens werken met een Grasmaster om de diverse mogelijkheden uit te proberen? Met karton een opslagloods maken of een rots gieten en kleuren? Schuif gewoon tijdens de tentoonstelling aan. Steeds is er ruimte voor maximaal 5 personen. Maar wel de gehele dag door.

Natuurlijk is er een treinendokter en kunt u zien hoe een berg gemaakt wordt van schuimplaat. Voor technische vragen kunt u terecht bij onze electronica specialist en voor het vervuilen en verfspuiten is een gehele hoek beschikbaar om u te informeren.

Kortom: in het midden van De Broodfabriek kunt u alle kanten op! Laat u verrassen