Knutselen met pakketjes van Auhagen

Kinderactiviteiten
Auhagen
Kids plein

Kom gezellig knutselen met de bouwpakketjes van Auhagen. Bouw huisjes van karton of plastic onder begeleiding. Ouders mogen natuurlijk ook gezellig mee knutselen!

Märklin My World

Het mooiste plezier is speelplezier. Precies daarvoor is de spoorbaanwereld van Märklin my world ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De op maat van kinderen vormgegeven locomotieven en wagens zijn licht te hanteren. Zowel de treinen als de rails zijn robuust uitgevoerd. De drie te kiezen snelheden en de te bedienen licht- en geluidfuncties bieden vanaf het eerste moment groot speelplezier. En zijn bovendien kindveilig.

Maak zelf een mooi baanplan met de rails en de wissels!

Märklin speelbaan

Een modelspoorbaan met Märklin C-rails waar ieder kind kan spelen spelen. Voor deze baan wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De opbrengst komt ten goede aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Den Haag!

Rangeren op een echte Nederlandse modelbaan

Kinderactiviteiten
Paul de Groot
Kidsplein

Rangeren op een echte Nederlandse modelbaan met een station en een fabriek! Herkenbare Nederlandse locomotieven rangeren de goederenwagons naar de fabriek. Een dieseltreinstel stopt van tijd tot tijd om de passagiers in te laten stappen. Paul de Groot verteld jou graag meer!

Zelf bouwpakketjes in elkaar zetten

Kinderactiviteiten
Kidsplein

Aan tafels is het mogelijk om een huisje van Faller in elkaar te zetten of een ander pakketje van Auhagen.