Parkeren

In de omgeving van De Broodfabriek is het mogelijk om gratis te parkeren. Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeergarage en een parkeerterrein direct naast de hoofdentree.

P1 overdekte garage
De parkeergarage P1 bevindt zich aan de rechterhand van de entree van De Broodfabriek. De ingang hiervan bevindt zich aan de Visseringlaan.
In deze garage is er voldoende plek en parkeren is gratis.

P2 naast hoofdingang
Naast de ingang van De Broodfabriek ligt parkeerterrein P2. Op dit terrein is het mogelijk om te parkeren met auto’s, motoren en (brom)fietsen.
De kosten van het parkeren van voertuigen op bedragen €5,- per dag. Scooters en (brom)fietsen kunnen hier uiteraard gratis geparkeerd worden.

P3 laad/los terrein
Aan de achterkant van de Broodfabriek, aan de lange Kleiweg, bevindt zich parkeerterrein P3. Deze is uitsluitend voor standhouders om te laden en te lossen.
Standhouders kunnen alleen zaterdag- en zondagochtend tot 10:00 uur en zondagavond vanaf 17:00 uur gebruik maken van dit terrein. Daarnaast dienen ze bij oprijden van het terrein een borg te betalen, die ze bij het verlaten weer terug ontvangen.