Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Is de Nederlandse Modelspoordagen toegankelijk voor mindervaliden?

De Broodfabriek beschikt over prima voorzieningen voor mindervaliden. Alle zalen / hallen zijn rolstoel toegankelijk en er zijn meerdere mindervaliden toiletten.

Is er EHBO aanwezig in De Broodfabriek

De Broodfabriek beschikt over een EHBO-kamer en een EHBO-team die tijdens het beursweekend aanwezig is. Bij noodgevallen ben je dus altijd in goede handen!

Mag ik roken in De Broodfabriek?

De Broodfabriek beschikt over een rookruimte op het Horeca Plaza waar u kunt roken, of bij mooi weer, een groot buitenterras. Buiten de rookruimte is het in De Broodfabriek niet toegestaan om te roken.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Tijdens de Nederlandse Modelspoordagen kunt u terecht bij de organisatie voor gevonden voorwerpen.

Mocht het item op dat moment niet gevonden zijn, bel dan tijdens kantooruren naar De Broodfabriek op nummer: 070-3075900.

Vaak hebben wij op maandagochtend nog niet het volledige overzicht. Dit heeft te maken met dat de beursvloer nog niet volledig is afgebouwd. Wij noteren dan de melding en nemen contact met je op zodra we het gevonden hebben.

Kan ik als bezoeker of standhouder geld wisselen tijdens Nederlandse Modelspoordagen?

Het wisselen van geld is niet mogelijk in De Broodfabriek.

Ik wil graag mijn modulebaan tentoonstellen

Wij zijn selectief als het gaat om het presenteren van modulebanen. Neemt u gerust contact met ons op om uw modulebaan aan ons te presenteren in een mail. Wij ontvangen daarvoor graag een korte omschrijven, de bruto en netto afmetingen en een aantal van goede kwaliteit foto’s. Op deze manier kunnen wij uw project goed beoordelen.

Wij nemen te allen tijde contact met u op of wij u al dan niet voor een volgende editie zullen uitnodigen.

 

Wat zijn de openingstijden voor standhouders?

Opbouwtijden:

Vrijdag: 12:00 tot 20:00 uur (opbouwen)
Zaterdag: 8:00 tot 18:00 uur
Zondag: 9:00 tot 21:00 uur

Afbouwtijden:

Zondag: 17.00 tot 21.00 uur

Ik wil eerder weg, mag dat?

Het is de bedoeling dat de stand bemand is tijdens de beurstijden. Ook afbouwen is niet gewenst, dit stoort de bezoekers en collega standhouders. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, neem dan contact op met de beursorganisator. Het telefoonnummer ontvangt u in de weken voor beursaanvang per email.

Waar kan ik parkeren?

Op vrijdag is parkeren gratis en is het mogelijk het via onze parkeerterreinen op te bouwen.

Op zaterdag en zondagochtend werken wij met een borgsysteem van €20. Het is mogelijk om via P3 aan de lange Kleiweg tijdelijk te parkeren.
Wij delen namelijk het parkeerterrein met andere ondernemers, vandaar dat je hier niet de gehele dag op kunt blijven staan. Zorg ervoor dat u het parkeerterrein voor 10 uur hebt verlaten om de borg terug te ontvangen.

Parkeren op P2 is mogelijk vanaf 9:00 voor €5,- per dag. Verder zijn er veel gratis parkeergelegenheden in de omgeving van de Broodfabriek. Zoals de parkeergarage tegenover onze locatie, genaamd P1.

 

Hoe bereik ik de beursorganisatie tijdens het beursweekend?

Tijdens het beursweekend is de organisatie van het begin tot eind aanwezig. Zij zorgen ervoor dat ze zichtbaar zijn op de beursvloer.
Mocht je dringende vragen hebben en u kunt de organisatie niet vinden: mail uw vraag of verzoek naar: modelspoor@de-broodfabriek.nl of bel de beursorganisator op de beurstelefoon. Dit nummer heeft u in de mailingen ontvangen voorafgaand het weekend.
Het algemene kantoornummer is niet actief tijdens het beursweekend.

Ik heb geen deelnemerskaarten ontvangen! Wat nu?

Dat klopt! Deze worden namelijk niet naar u toegezonden per post of mail, maar overhandigd aan de deur.
Gezien wij veiligheid hoog in ons vaandel hebben staan, proberen wij deze ook te waarborgen. Vandaar dat u tijdens opbouwtijden moet melden bij de deelnemersingang, daar worden de kaarten overhandigd die voor u gereserveerd staan.
Let op: zorg ervoor dat u van te voren het juiste aantal hebt gereserveerd!

 

Kan ik ook één dag deelnemen?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Deelname is alleen mogelijk als u op beide dagen kunt deelnemen.
Wel is het mogelijk de stand te delen met iemand die bijvoorbeeld een dag voor u kunt overnemen.
Gelieve dit onderling te regelen.