3Dscaleworks.nl

Nieuwe goederen
F01
https://3dscaleworks.nl/

3dscaleworks  houdt zich bezig met alles om en rond het 3d ontwerpen en printen. In de praktijk zorgen de nieuwe technieken voor zeer klantgerichte unieke producten  ver weg van de massaproductie.

Dit is een wereld van ongekende mogelijkheden die je moet zien!

Elk station of gebouw zijn eigen verhaal

De aankoop van mijn Leapfrog printer voor realisatie van een prototype windmolen, bracht mij ook in aanraking met de spoorwegarchitectuur en schaalmodelwereld. Met de vraag van mijn zoon Brent om het de oude station van Koog Zaandijk te realiseren, werd ik geconfronteerd met rijke historie aan spoorweg architectuur. Gedurende het herontwerpen  van de oude bestekken werd ik steeds meer meegetrokken in de opdracht van de architect en de passagier uit die tijd. Dit is ook wat modelmakers vertellen als zij met enthousiasme vertellen over hun  nagebouwde werken.  Echter, het realiseren van complete emplacementen is een tijdrovende bezigheid, die ik graag wil doorbreken  met het complete aanbod van Nederlandse spoor architectuur als startpunt voor een natuurgetrouwe weergave, voor de liefhebbers.

Om de architectuur wereld en 3d print enthousiasten te helpen in hun 3d print realisatie zullen er ook trainingen worden gegeven op aanvraag.

A.T. de Vries Möhle

Tweedehands goederen
A09, A10

Anita Decor

Scenery
B07, B08, B09
https://www.anitadecor.nl/

Welkom bij Anita Decor, de winkel voor exclusieve scenery produkten voor de modelbouw. Wij zijn al bekend van de vele beurzen en tentoonstellingen die wij in Nederland en Duitsland bezoeken. In de webwinkel zijn de produkten te koop, die wij on line verkopen. Daarnaast voeren wij ook nog produkten, die wij uitsluitend op de beurzen aanbieden en die uitsluitend telefonisch en per e-mail te bestellen zijn.

Antiquariaat De Boekenhof

Tweede hands boeken

Artitec

Nieuwe goederen
L01
http://www.artitec.nl/

Eigen Artitec producten.

AVT Products

Aardigheidjes voor de modelbaan

Soms kom je bij het beleven van je hobby dingen tegen waarvan je denkt “t’is te mooi om voor mezelf te houden”. Moderne technieken (CAD, 3D scannen en printen), internet en laagbetaalde mensen in een ver land maken het heden ten dage mogelijk deze gedachten om te zetten in betaalbare producten. Ook of juist in kleine series.

Om die producten aan de man te kunnen brengen heb je een bedrijfsnaam nodig. Die naam is geworden AVT Products, wat staat voor Aardigheidjes Van Ted. Het geeft perfect de ambitie van de producent aan: just for fun. Zowel voor jou, als voor hem.

Bartools

Bartools is ontstaan vanuit een switch die ik heb gemaakt van graficus naar systeembeheerder en van systeembeheer naar zelfstandig ondernemer.

De technische kennis van de lijm heb ik verkregen door met Olba naar beurzen en evenementen te gaan. In de loop der tijd heb ik mijn assortiment industrielijmen uitgebreid met gereedschappen voor zowel de tuin-, hobby- als vakman. Ik vind het een sport om te zoeken naar unieke producten en noviteiten. Een goed voorbeeld hiervan is het product Peek Polish. Hier is Bartools officieel verkoopdealer van.

Bartools kunt u vinden op uiteenlopende beurzen zoals modelbouw-, treinenminiatuur-, maritiem-, hengelsport-, en oldtimerbeurzen. In de zomer ben ik te vinden op vele buitenevenementen. Bartools is niet alleen actief in Nederland maar ook bij onze zuiderburen in België.s

Boekhandel Douwes

Boekhandel Douwes: de algemene, wetenschappelijke en juridische boekhandel. 2.500.000 boeken On Line.

De klassieke, breed georiënteerde boekhandel is bijna geheel verdwenen in Nederland. Wat over is: boekhandels die allemaal dezelfde populaire top tien hebben en niets daarbuiten. Vier eigenwijze senior boekhandelaren hebben daar verandering in gebracht met Boekhandel Douwes, de algemene, wetenschappelijke en juridische boekhandel  voor u. Op de plaats waar al sinds 1897 een boekhandel is gevestigd. Eerst Boekhandel Verwijs vanaf 1989 boekhandel Van Stockum en vanaf 2015 boekhandel Douwes, Douwes Nieuwe Juridische Boekhandel – DNJB.NL en vanaf februari 2018 Douwes Juridisch Antiquariaat.

Broekhuis Treinen

Nieuwe goederen Tweedehands goederen
Z07, Z08, Z09

Märklin nieuwe en gebruikte goederen.

De Digitale SpoorKraam

Promoten en verkopen van digitale componenten voor modelspoor treinen van alle schalen, 2 rail en 3 rail systemen.

Verkoop en advies over:

– Raptor digitale centrale

– LDT Littfinsky Daten Technik decoders, boosters, etc

– Viessmann lichtseinen / armseinen

– ESU lokdecoders

– Advies en demo’s aan huis

– Hulp (aan huis) bij ombouw van analoog naar digitaal

– minicursus ombouwen loks van analoog naar digitaal van de merken: Marklin, Fleischmann, ROCO, Lima, etc

– onderhoud aan loks en treinen

– inbouw van wagon verlichting

De Locloods

Overig
J08, J09, K08, K09
http://delocloods.nl/

De Locloods: Leverancier van de volgende merken gereedschapen en Machines: Groz Net, Optimum, Quantum, Bison, RC-Machines. HOGETEX meetgereedschapen. Tappen van: Wexo, Völkel en Weissberg. Boren van: Labor. En sinds kort het programma van HBM (Herman Buitelaar Machines).

De Spoorzoeker

Nieuwe goederen Tweedehands goederen
F08, F09
http://www.de-spoorzoeker.nl/index.phpD

Nieuwe en gebruikte modelspoormaterialen, rijdend materiaal, scenery, onderdelen

De Wisselstraat

Nieuwe goederen Tweedehands goederen
B04, B05, B06
http://www.de-wisselstraat.nl/

Verkoop van treinen en toebehoren. In- en verkoop.

DeGoes-Muys

Tweedehands goederen
L08, L09

Modeltreinen diverse schalen, accessoires en auto’s

DM Toys

We are a small company headquartered in Issum in the Lower Rhine area. We have specialized in the wholesale trade and mail order of N scale products from all over the world. We also operate our own small manufacturing in Germany. The majority of our goods is however produced for us abroad (UK, U.S., Japan and China).

We offer very personal customer services and our own extensive warehousing. This enables us to ship all products within 24 hours after having received your payment and optimizes our shipping process. We hope that this will make buying from us a pleasure.

Domburg Train Support

Digital expertise met mobiel Ombouwservice

Eemspoor

Nieuwe goederen Scenery
Z01, Z02
http://www.eemspoor.nl/

Op onze webshop en op de modeltreinbeurzen tonen wij modeltreinen, toebehoren en scenery.
Op de modeltreinbeurzen zal je bij ons (naast de webshop-producten) ook “uitlopende” producten tegenkomen, welke dus niet meer bij de leverancier besteld kunnen worden. Zoek je nog een bepaald artikel, mail ons via “contact”.

FotoVaria/PeArd

Nieuwe goederen
C06, C07
https://www.peard.nl/

Bouwplaten, foto achtergronden, fotopanelen, miniatuur reclame verlichting, Laser gesneden kits, Resin gietwerk (oa Artitec) bouwpakketten, Faller, Busch en Walthers bouwpakketten, JTT planten en bomen, Exact-train en Artitec goederen- en personenwagens, ballasthulpen, het Auhagen Baukastensysteem, styreen profielen en folies, Proses modelbouw hulpmiddelen en bouwsets, puzzels; voor hobbyisten en modelbouwers!

Godfather Models & Supply

Scenery
C11, C12, C13

Bouwpakketten, motoren, muurplaten, rail materiaal, gereedschap, scenery

Hobbychamps

Tweedehands goederen
E01, E02, E03, E04

Hobbychamps: uw adres voor originele Märklin service onderdelen.

Bent u op zoek naar onderdelen om uw eigen Märklin locs, rijtuigen, wagons of toebehoren te repareren of te reviseren? Wij hebben vele originele Märklin onderdelen op voorraad, zoals:
slepers, koolborstels, lampjes, antislipbandjes en nog veel meer…

Bekijk ons complete aanbod op de beurs of neem vrijblijvend contact met ons op via info@hobbychamps.nl

Goed materiaal voor eerlijke prijzen!

Horster Modelbouwwereld

Verkoop van exclusieve scenery producten.

J.M. Mac-Lean

Nieuwe goederen
C08, C09, C10

Preiser figuren, modeltrein toebehoren

Jean Verbist

Tweedehands goederen
M08, M09

Modeltreinen en toebehoren, hoofdzakelijk Märklin

JOPHISPOOR

Nieuwe goederen
L02, L03

Modelspoorartikelen

Kuijpers's Hobbyhuis

Nieuwe goederen
H10, H11, H12, I10, I11, I12
https://www.modeltreinstore.nl/

Modeltreinen, modelbouw, auto’s, trams, diversen

Mecktronics

Nieuwe goederen
Z21, Z22, Z23, Z24
https://mecktronics.nl/

modelspoor, elektronica en hobbygereedschappen

Modelle am Meer

Nieuwe goederen Scenery
Z14 - Z20
http://www.modelle-am-meer.de/shop/

Plasticmodelbouw, scenery, toebehoren en modelauto’s

Modelrail Reizen

Tweedehands goederen
N08, N09
https://www.tweedehandsmodeltreinen.nl/

Modelrailreizen is een internetwinkel van tweedehands modeltreinen en toebehoren. Door uitgebreide omschrijvingen met foto’s krijgt u een duidelijk beeld van onze artikelen.

U kunt op de site uit twee mogelijkheden kiezen om artikelen te kopen. Betalen met IDEAL en reserveren. Met IDEAL wordt het artikel met PostNL (met track&trace) naar u opgestuurd. Indien u niet met IDEAL kunt betalen neem dan contact met ons op. Als u wilt reserveren, betaald u bij afhalen. U kunt binnen twee dagen een afspraak maken om bij ons langs te komen in Gildehaus DE (5 km over de grens bij Oldenzaal). Tevens is dan de mogelijkheid aanwezig alles op een testbaan uit te proberen. Modelrailreizen is gevestigd in Borne.

Als u een vraag heeft of meer informatie wilt neem gerust contact met mij op 0031(0)623119099

Modelspoor Magazine

Modelspoormagazine is het maandelijks tijdschrift voor de modelspoorfanaat.

Modelspoor24.nl

Scenery
Z10, Z11, Z12, Z13
https://www.modelspoor24.nl/

Scenery van Noch, Woodland Scenics, Jordan, Muurplaten

Modelspoorsceneryshop

Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in modelspoor scenery en toebehoren. Overtuigd van de goede prijs kwaliteit verhouding, leveren wij het complete programma van Faller, Vollmer, Busch, Jägerndorfer Collection, Plastruct en Woodland scenics.

Vanuit onze hobby zijn wij dit bedrijf gestart en beleven hier ook veel plezier in. Ons magazijn bevindt zich in Waddinxveen en hebben wij zo ingericht dat wij direct de juiste producten kunnen pakken en de voorraad daarvan aanvullen. Wij vinden het belangrijk om de voorraad op peil te hebben en communiceren dat bij elk product in onze webshop.

Modelspoorwebshop.nl

Nieuwe goederen Tweedehands goederen
F05, F06, G05, G06
https://modelspoorwebshop.nl/

Verkoop van modeltreinen en toebehoren

Modeltreinen-Plein

U kunt hier alles vinden wat deze hobby zo aantrekkelijk maakt, zowel gelijk als wisselstroom artikelen.

N-Spoorstore-Freebit.nl

Nieuwe goederen Tweedehands goederen
D01, D02, D03, D04, D05
https://www.n-spoorstore.nl/nl

Verkoop N-Spoor nieuw en gebruikt

N. Spoor Service

Tweedehands goederen
A06

Modeltreinen

One 2 z Modelshop

Modelbouwartikelen en onderdelen
E07, E08
http://www.one2zmodelshop.com/nl/

Modelbouwartikelen, nieuw en gebruikt

Poldermodelspoor

Nieuwe goederen Tweedehands goederen
G00 -G03a
https://www.poldermodelspoor.nl/

1. Onze focus ligt op Nederlands materieel, Märklin of zeer exclusieve treinmodellen.
Onze echte expertise ligt bij NS modeltreinen en Märklin verzamelingen. Wilt u weten welk merk een NS Wadloper in HO heeft gebouwd? Of die bruine NS 2200 ook in andere nummervarianten is gemaakt? Of die Märklin locomotief uit de jaren ’50 wel origineel is? Er zijn weinig modellen – ook zeldzame – die wij nog nooit eerder in onze handen hebben gehad.

2. Wij bieden maximale kwaliteit voor een betaalbare prijs:
Een goed aanbod begint al met de inkoop. Daar zijn we heel gedreven in. Door ons te richten op bijzondere en goed geconserveerde verzamelingen/ treinenbanen, kunnen wij de klant het beste bieden van wat er tweedehands te koop is. Veruit het grootste deel van ons aanbod verkeert in perfecte staat of is zelfs nog ongebruikt. Meer dan 95% van ons aanbod zit nog in de originele verpakking! Een laagste prijsgarantie kan niemand geven. Maar we houden de actuele marktprijzen (en nieuwprijzen) zeer nauwlettend in de gaten.

3. Wij werken met een snel wisselend assortiment:
Ons prijsniveau is afgestemd op een snel wisselend assortiment. Het grootste deel van onze verkoopvoorraad hebben wij dan ook nog minder dan een half jaar lang op de planken liggen. Dat moet ook wel want we krijgen ieder jaar weer veel mooie verzamelingen binnen. Afgelopen jaren zijn we bijzondere collecties tegengekomen, soms zo groot dat je er een complete winkel mee had kunnen vullen.

PRIMAKOKO

Scenery Tweedehands goederen
J01 t/m J07 - K01 t/m K07

Trein occasions en toebehoren

ProTools

proTOOLS levert enerzijds het eigen merk ‘proTOOLS’-gereedschappen in roestvrij staal, en anderzijds een selectie toebehoren van andere fabrikanten.

Rail Magazine

Toonaangevend tijdschrift voor modelbouwers.

Sprado

Tweedehands goederen
F03

Spoor H0 en N

Treinofieltje

Nieuwe goederen Tweedehands goederen
A01, A02

Breed assortiment tweedehands n-spoor rollend materieel.

 

Unique Scenery Products

Modelbouwartikelen en onderdelen
L04
http://www.sceneryproducts.nl/

Modelbouw, lasercut bouwpakketten, ballast, geluidsisolatie, natuur

Van den Burg Beeldproducties

C01, C02, C03, C04, C05
https://www.mixmediastore.com/

DVD’s, Blu Ray’s, boeken, tijdschriften, kalenders

Van Gageldonk

Tweedehands goederen
J10, J11, J12

modeltreinen,modelautos,Thomastreinen voor
kinderen,Dartborden,pijlen en flijers

Werner Dieleman

Tweedehands goederen
D08, D09

Verkoop spoor n