Bad Willemshöhe

Première Nederland
Wim Laanstra
6

Eindstation met splitsing van twee lijnen. Een fijn gedetailleerde spoor 1 baan. De situatie speelt in begin jaren 60 in Duitsland (Epoche 3b), met prachtig tijdsgebonden rollend materieel.

Chosette

Première Nederland
Johan Van Balberghe
www. naardesporen.be

De Graafstroom

Diorama 1:32 - Loehstrasse

Hartmut Stöver
37

Dhr. Hartmut Stöver toont een tweetal diorama’s die met uiterst gevoel voor detail een Duits Stadsthema weergeven. Het loont de moeite om uw tijd ervoor te nemen al die bijzondere details te ontdekken. De schaal, ook wel spoor I genoemd is de koningsschaal in modelbouw.

Feldbahn Wannerode

Première Nederland
Michael Giersberg
22

Een prachtig, gedetailleerde, kleine veldbaan in H0e. Het landschap toon een fabriekje met de nodige spoor aansluitingen en een kleine haven!

Grumpy Valley RR

HCC Train Simulator

Hofplein lijn

Haagse Modelbouw Club
http://haagsemodelbouwclub.nl/

Houthandel Peters N.V.

Première Nederland
Peter van de Wildenberg
3

Een nieuwe creatie van Meester Modelbouwer Peter van den Wildenberg wat garant staat voor veel animatie en leuke scenes. Op deze modelbaan in Oe (1:43,5) smalspoor ziet u hoe boomstammen naar de houtzagerij worden aangevoerd, bewerkt worden en tenslotte als planken de fabriek verlaten.

Koningswaal

Kranen

Lego Modellen

Lost Mule Mine

Lütgeoog

Première Nederland
Helmut Heinert
9

Ëen smalspoor Lijn in Oost-Freiesland (D) in een wat ongebruikelijke schaal: 16,5 mm 1:32. Het is een spoorlijntje op het fictieve eilandje Lütgeoog waar alles nét iet anders en langzamer gaat dan elders. Een kleine baan de eens aandachtig onder de loupe genomen dient te worden.

M-track groep Nederland

Marienfeld

Modeltrambaan Station Hollands Spoor

NZH Hobbyclub

Perron 9

Polish Pole in Teodorowo

Rimkov Locomotieven

Rob Giskes

Sainte Ellisaire

Jaco Vroom
8

Het thema van dit juweeltje is de Elzas in de vijftiger jaren van de Vorige eeuw. Ziet u zichzelf al op een terrasje nippen aan een heerlijk streekwijntje?
Deze modelbaan brengt u in de sfeer. De Billard railbus staat klaar en elk moment kan het boemeltje binnenkomen. Het geheel ademt de sfeer van de jaren 50, tot de kleding van de “Preiserlein” aan toe.

Spodsbjerg Havn

Première Internationaal
Maurice Kleverwal
4

In de Deense haven van Spodsbjerg is net een spoorveer aangemeerd en rijden de treinen van en op boot en passeren de kleine locloods en pakhuizen.  Een goed voorbeeld hoe op een klein oppervlak een volwaardige rangeerbeweging tot stand gebracht kan worden

Spoor 1-0 zuid

Station Loenen

Stolberger Spitzkehre

Stone House Creek

Traumland Bahn

Trix Express

Van Bovenkerk naar Aalsmeer

Dennis ten Hove
2

Een stukje geschiedenis uit de Haarlemmermeer polder. Nauwkeurig nagebouwd Nederlands landschap in de schaal H0. Op basis van archief foto’s en tekeningen wordt een deel van de Haarlemmermeer lijn tot leven gewekt.

Voor de Dok

Yurze Ore Mine