23 september 2017
Tijd
Thema
Locatie
11:00 uur
Pendelen - Wijsheid
Wijsheid

James Roy Beumer verteld alles over de pendel. Pendelen is zijn lust en zijn leven, woon deze lezing bij en kom hier alles over te weten …

Aantal Plaatsen: +/- 25
Locatie: Wijsheid
11:00
Hypnose en Reïncarnatie
Yin

Hypnotherapeut en paragnost Jan C. van der Heide vertelt in zijn lezing over vorige levens (hypnose, paranormale verschijnselen en reïncarnatie).

In de veranderende tijden waarin we leven, komt er steeds meer belangstelling voor spirituele en metafysische onderwerpen. Om in het voortbestaan na de dood te geloven hoef je bepaald geen lid te zijn van een zweefclub. Heb je ook het gevoel dat je eerder hebt geleefd of heb je belangstelling voor chakra’s, meditatie, telepathie en hypnose? Bezoek dan deze lezing!

 

 

 

Aantal Plaatsen: +/- 35
Locatie: Yin
11:00 uur
Engelen Aanwijzingen en Inzichten
Yang

Rosan heeft haar naam te danken aan de engelen en Camil is haar vriend in geestelijke verschijning, engel en brug naar het universum.

Rosan gaat je inzichten geven omtrent je meegenomen levensvragen. Camil heeft ook een helderziende gaven voor je ter beschikking.
Neem het liefst je wensen en vragen mee naar deze bijeenkomst. Je hoeft geen speciale levensovertuiging of ervaring te hebben. Iedereen is welkom!

Het allerbelangrijkste is: doe het voor jezelf! We gaan erachter komen hoe we het kunnen ontvangen wat we het liefste willen. Laten we ons samen verbazen over wat dat er te ontvangen is. We spreken met elkaar op basis van onze eigen levenservaring.

 

Aantal Plaatsen: +/- 35
Locatie: Yang
12:00 uur
Psychometrie
Wijsheid

Thomas Woolthuis geeft tijdens deze lezing een korte demonstratie Psychometrie.
Psychometrie kan omgeschreven worden als het lezen van foto’s & voorwerpen.

 

Aantal Plaatsen: +/- 25
Locatie: Wijsheid
12:00 uur
Werken met je Innerlijke Zintuig
Yin

Mensen lezen is geen kunst, ze helpen wel!

Mijn naam is Berry Hoenstok en ik geef intuïtieve / spirituele readings en groepsworkshops.
Mijn uniek ontworpen kaarten set geeft ieder op een verbluffend, heldere wijze en rechtstreekse inzichten.

Deze methodiek waarbij velen op een boeiende manier, individueel maar ook met elkaar, oplossingsgericht tot nieuwe inzichten kunnen komen.
Praat, spreek eens anders met elkaar!

Aantal Plaatsen: +/- 35
Locatie: Yin
13:00
Helderziende Waarnemingen
Wijsheid

Freddy Kaak heeft sinds 1995 een Paranormaal Natuurgeneeskundige adviesbureau in Zeddam. Hij geeft een ieder adviezen over hun spirituele ontwikkelingen en hun levensvragen en helpt hen d.m.v. een grondig onderzoek op lichamelijke en geestelijke klachten aan de hand van iriscopie en helderziende waarnemingen of numerologie.

‘Je kan je leven vergelijken met een bouwmarkt. Een dag niet klussen aan jezelf betekend een stilstand in je leven. Elke dag moet er aan je lijft geklust worden zowel geestelijk als lichamelijk’.

Kosten: 23 & 24 september
Aantal Plaatsen: +/- 25
Locatie: Wijsheid
24 september 2017
Tijd
Thema
Locatie
11:00 uur
Genezing van Lichaam en Geest
Wijsheid

Handoplegger Jaap van Buuren over de genezing van Lichaam en Geest:

Als standhouder weet ik uit ervaring dat de meeste beursbezoekers op zoek zijn naar genezing en oplossing van levensvragen.
Tijdens mijn lezing vertel ik iets over mijn zoektocht en hoe alles ingrijpend veranderde toen ik Jezus’ bovennatuurlijke liefde en genezing tegenkwam.

Ik kijk er naar uit om deze bovennatuurlijke genezing door handoplegging, die reeds 23 jaar praktiseer, tijdens de lezing te mogen uitdelen.

 

Aantal Plaatsen: +/- 25
Locatie: Wijsheid
14:00 uur
Paranormaal = Normaal
Wijsheid

Sonja Dover werkt als zelfstandig medium vanaf de jaren tachtig.

Sinds die tijd is ze fulltime werkzaam vanuit haar diepere dimensie, voor zowel particulieren als bedrijven, als ook het dier.

Door het gevolg van trainingen / opleidingen op dit gebied ontwikkelde zij zich ten volle. Sonja is een ervaren adviseur, docente, persoonlijke coach.
Ook begeleidt zij bijzondere en/of spirituele huwelijken, maar ook overlijdens rituelen. In haar lezing vertelt zij over het herkennen van het Paranormale.

 

Aantal Plaatsen: +/- 25
Locatie: Wijsheid
16:00 uur
Wat heeft jouw innerlijke kind nodig?
Yang

Hypnotherapeut Marianne van der Wilk over wat jouw Innerlijke kind nodig heeft.

Met hypnose kun je direct in contact treden met jouw innerlijke kind. Wat heeft jouw innerlijke kind nodig?
Troost, liefde, erkenning, zelfvertrouwen? Het klinkt allemaal zo simpel maar het zijn de simpele dingen in het leven waar het eigenlijk om gaat.
Om je happy te voelen moet jouw innerlijke kind blij kunnen zijn.

Door jeugdervaringen is jouw innerlijke kind gevormd. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen bij jezelf hoe jouw innerlijke kind je hier en nu beïnvloed.
Bezoek deze workshop en doe mee met de innerlijke kind sessie.

Aantal Plaatsen: +/- 35
Locatie: Yang