Kristie

Hallo, mijn naam is Kristie Steinfort en ik ben sinds juni 2018 werkzaam als beursorganisator binnen De Broodfabriek. Met een diploma voor International Media & Entertainment Management op zak en kennis die ik heb opgedaan in de festivalbranche ga ik met veel enthousiasme aan de slag voor Paranormaal Alternatief en de Internationale Mineralenbeurs.  

Contact met mij opnemen?
kristie@de-broodfabriek.nl
T 070-3075910

Daniël

Hallo, mijn naam is Daniël. Ik werk 7 jaar bij De Broodfabriek, waarvan ruim 5 jaar verantwoordelijk voor de Neuzelbeurs. Deze organiseren wij 18 x per jaar en kom je daardoor vrij vaak tegen in de beurskalender.

Contact met mij opnemen?
info@neuzelbeurs.nl
T 070-3075913

Julika

Mijn naam is Julika Dubbeldeman en met veel plezier werkzaam aan de pr en marketing voor al onze mooie beurstitels. Voor alle modeltreinenliefhebbers organiseer ik tevens de Nederlandse Modelspoordagen, elk jaar in januari te bezoeken!

Contact met mij opnemen?
julika@de-broodfabriek.nl
T 070-3075909

Mandy

Hallo, mijn naam is Mandy van der Goes, binnen De Broodfabriek heb ik diverse creatieve beurzen onder mijn hoede. Ik ben verantwoordelijk voor het Crea Weekend, de Handwerkdagen en de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs.

Contact met mij opnemen?
mandy@de-broodfabriek.nl
T 070-3075914

Marlous

Mijn naam is Marlous Verheyen. Tijdens mijn studie Media en Entertainment Management ben ik begonnen in het horecateam van De Broodfabriek. Toen ik mijn studie succesvol had afgerond ben ik doorgegroeid naar Beursorganisator. Ik ben verantwoordelijk voor twee fantastische beurzen: Paranormaal Alternatief & de Internationale Mineralenbeurs. Mijn doel is om altijd in beweging te zijn en op zoek te gaan naar iets nieuws. If plan A fails, remember there are 25 more letters*  

Contact met mij opnemen?
marlous@de-broodfabriek.nl
T 070-3075910